Prvá práca zameraná na osobný rozvoj
Nás vo Foxforde zaujíma konkrétny človek. Aj preto sme
vytvorili pre všetkých, ktorí sa chcú osamostatniť,
alebo začať pracovať v hlavnom meste prechodné
ubytovanie za férovú cenu.
Kníhkaviareň Foxford nie je obyčajnou kaviarňou, ale miestom, kde chceme spraviť lepší deň našim
hosťom, ale zároveň sa pri tom cítiť dobre, rásť a pomáhať okolo seba. Nehľadáme preto zamestnancov,
ale nadšených ľudí, ktorí sa chcú rozvíjať a pre ktorých sme pripravili program vzdelávania a osobného
rozvoja, ktorý pomôže nielen v práci, ale aj v osobnom živote. Rozdelili sme ho na 2 základné stupne:
Kníhkaviareň Foxford nie je obyčajnou kaviarňou, ale miestom, kde chceme spraviť
lepší deň našim hosťom, ale zároveň sa pri tom cítiť dobre, rásť a pomáhať okolo
seba. Nehľadáme preto zamestnancov, ale nadšených ľudí, ktorí sa chcú rozvíjať a
pre ktorých sme pripravili program vzdelávania a osobného rozvoja, ktorý pomôže
nielen v práci, ale aj v osobnom živote. Rozdelili sme ho na 2 základné stupne:
ZÁKLADNÝ STUPEŇ: 6 - 12 MESIACOV
Zameraný na základné baristické a gastro
znalosti, ale aj osobné zručnosti, či prácu
s ľuďmi. Naučíte sa všetko potrebné a
vyskúšate si prácu v službách.
POKROČILÝ STUPEŇ: 12 - 24 MESIACOV
Nadstavba základného stupňa určená
pre všetkých, ktorí by radi zostali
pracovať v gastre, prípadne uvažujú
o vlastnom podniku. U nás si to
vyskúšate a naučíte sa, ako na to.
Naučíme vás všetko o káve. Ako sa pestuje,
aké má odrody, ako sa spracúva, praží,
pripravuje. Navštívime pražiareň, získate
baristické zručnosti od základného espressa
až po latte art a miešané drinky.
Tento predmet je zameraný na dobré jedlo.
Zistíte, ako rozlíšiť kvalitu, ale aj ako sa
pripravuje dobré jedlo v gastropodniku, čo
je pri ňom najdôležitejšie a tiež neobídeme
legislatívne a hygienické normy.
Pracovať pre ľudí a s ľuďmi síce nie je žiadna
raketová veda, ale veda to je. Naučíme vás,
ako komunikovať so zákazníkom a pripraviť
mu skvelý servis. Výsledok bude nielen
vysoký tip, ale aj dobrý pocit.
Otvoriť si vlastný gastropodnik patrí medzi
sny nejedného mladého človeka. V tomto
predmete sa dozviete základné parametre
chodu úspešnej prevádzky a ako si popri
dobrej káve vychutnať aj nejaký ten zisk.
Sú takí, ktorí tvrdia, že reklama je pri
gastropodniku najdôležitejšia. Nie je to tak, ale
rozhodne sa marketing neoplatí prehliadať.
V tomto predmete získate základný vhľad do
foodmarketingu.
Nestačí rozvíjať len gastrobiznis, ale každý
deň sa musíš učiť aj ty. V tomto predmete
sa zameriame na osobný rozvoj každého
jedného študenta, ktorý mu pomôže nielen
v práci, či biznise.
Spýtať sa v Londýne na smer k metru dokáže
dnes už kde-kto. My ťa naučíme naučíme angličtinu
zameranú na gastro a služby, aby si
si rozšírili tú správnu slovnú zásobu a osvojili
konverzačné frázy.
Nie, toto nie je vodičský kurz, ale spôsob, ako
sa naučiť motivovať ľudí k lepšiemu výkonu
a spolupracovať. Zíde sa ti to najmä vtedy,
ak je tvojou ambíciou postupovať na vyššie
priečky.
Okrem menovaných prevažne teoretických
štúdií máš možnosť otestovať si to priamo
v praxi v našej kníhkaviarni, za účasti svojho
mentora.